Valutor:
Kundkorg: 0 items

Frakt & Retur

Frakt

1. När ordern är full 775 SEK är ditt mail gratis, annars betalar du de nödvändiga fraktkostnaderna. Efter leverans kommer vi att ge dig ordernummer så att du kan se information om varorna, om orderen behandlades den femte arbetsdagen, varorna inte skickades kommer vi att kontakta dig.

2. Vi är inte ansvariga om paketet är förlorat, skadat eller stulet i eller vid ankomst. Om du har speciella transportkrav, ring vidare.

3. Vi kommer att försöka kontakta dig före och efter leverans av paketet. Om förpackningen är vilse eller skadad, kontakta oss omedelbart och det lokala leveranscentret för att rapportera problemet.

Returnerar instruktioner

1. Låt oss veta om det finns ett allvarligt kvalitetsproblem som kräver en retur.

2. Om du vill returnera varorna, var vänlig informera oss via e-post eller livechatt innan du ger orsak och ordernummer för retur inom 7 dagar efter mottagandet. Alla artiklar måste returneras i originalförpackningen. All förpackning ska skickas med hjälp av undergiven metod. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. Observera att frakt inte återbetalas.

3. Det kommer inte att returneras om produkten skadas av människors beteende eller yttre faktorer.

4. Om du vägrar ta emot paketet efter behov, kommer vi inte att återbetala hela beloppet. Vi kommer att återbetala avgiften vid mottagandet av bidraget, men vi kommer inte att inkludera porto.

HUR RÄDDAR DIN PRODUKTER

1. Hitta returmärket som är kopplat till beställningen.

2. Följ anvisningarna om hur du fyller i återbetalningsformuläret.

3. Anslut returmärket och sätt tillbaka det på din lokala UPS-samlingspunkt.

4. När vi får varan (det kan ta upp till 10 arbetsdagar) och vi kommer att verifiera det, kommer vi att behandla avkastningen inom 5 arbetsdagar. Vi kommer att behandla ditt bidrag för betalningsmetoden som användes vid ditt ursprungliga köp, och beloppet kommer att inkludera kostnaden för produkten och gällande skatt. Vårt mål är att bearbeta det på ovan nämnda datum, men återbetalningstider garanteras inte eftersom sändningarna hanteras av tredje part och är föremål för lokala helgdagar.

5. Om du har några frågor om denna policy, vänligen kontakta oss.

tillbaka
Copyright © 2019 www.pumatraningsskor.se. Powered by Puma Skor Butik
Du har IP-adress: 35.175.120.174